Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Nojo, tyhle pobídky by se měli zakázat. Podle toho jak Kalousek neustále ječí, jsem si myslel, že on nikdy nikoho nedotoval. A tak jsem se zeptal strejdy googla. Tohle vypadlo. "Historicky největší státní podporu, jakou kdy v rámci investičních pobídek jednorázově získala firma z koncernu Agrofert, je 612 milionů korun pro lovosickou fabriku Preol.Slevu na dani z příjmu plus podporu na tvorbu nových míst a rekvalifikaci poskytla na plánovanou investici za téměř 1,9 miliardy korun Topolánkova vláda v červenci 2007." A kdo že to byl ministr financi? Genau, Kalousek.

Vidím to jako že největší lump volá chyťte menšího lumpa, ať zbude víc na moje kamarády. :-/

2 1
možnosti
Foto

Jojo, to bylo ještě v době, kdy podle Bureše politiku ovládali mafiáni. A pak v dalších volbách došlo na masové kroužkování, Bureš svůj vliv ztratil, zrušil podpory těm zbývajícím, co mu šli na ruku a co mu to nemohou zapomenout a navážejí se teď do něj kde mohou a založil ANO, aby už nepotřeboval prostředníky.

3 1
možnosti
OP

Dobrý a také hodně korektní. Uvidíme, zda se pan autor postupem času dováže :-)

1 0
možnosti
Foto

Autore, dobrý začátekR^

Pište rychle dál, dokud Vás nezablokují;-)

1 0
možnosti
Foto

Autore větší hlopupost jsem tady ještě nečetl. Zkuste zapnout mozek a zaměstnejte 42 tisíc lidí! Pak si můžete i otevřít hospodu a jako chudáček přijmout jednoho zaměstnance. Já nikoho jiného než AB volit nebudu.!!!!!! Nebo jste placen od slova ze strany jiného politického subjektu?

3 12
možnosti
Foto

Věřte, že kdyby mi má hrdost a čest nebránily okrádat jiné pro svůj prospěch, klidně bych i zaměstnal za vaše peníze někoho jiného.

7 1
možnosti
JH

Už by to ANO mělo začít dělat něco pro drobné podnikatele, jinak je nebude už letos nikdo volit, to je jasné.

1 0
možnosti
JB

J16a54n 70B18u62r61i34a98n

30. 9. 2016 10:29

A to ještě nevíte, že Babiš v rámci svých firem optimalizuje a zisk realizuje právě v tom Preolu, který daně neplatí (ostatní Babišovi podniky prodávají zboží bez zisku Preolu a ten na něm ten zisk realizuje).

Jo, to se to potom podniká a ještě vyřvává, jak ostatní firmy daní někde na Kypru, kdežto on poctivě v ČR.

7 0
možnosti
Foto

Daně jsou nemravné a zločinné. To, že vládnoucí lupiči selektivně někoho neokradou není zločinné, jen nemravné. Nakonec takto by se choval každý na jejich místě. Je to dáno systémem a logikou fungování státu.

2 0
možnosti
AL

Ano, bohužel to tak je. Představa, že kdo byl konfident, kdo podváděl při dotacích, že bude morálně čistý a spravedlivý, je jako doufat v panenskou neposkvrněnost holky od silnice, a to jen proto, že to sama říká...

12 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Občas něco napíšu :)

Seznam rubrik